Ahşap sağlıktır.

Ankara Ahşap Çatı

Ankara Ahşap Çatı

Binaların üst kısımlarının kapatılmasını sağlayan sisteme çatı nedir. Tek katlı veya çok katlı yapılarda çatıların bulunması gerekir. Şehir merkezinde genellikle tuğladan yapılan çatı modellerinin yanı sıra ahşap modelleri de bulunmaktadır. Özel olarak tasarlanan çatı modelleri genellikle doğa ile iç içe olan yapı ve inşaatlarda kullanılarak daha şık bir görünüm ve uygun bir maliyet elde edilmesi sağlanır.

Ahşap bloklardan ve çubuklardan oluşan ahşap yapı modellerini alanında uzman firmalara yaptırmanız gerekir. Ankara ahşap çatı firma bu konuda alanında uzman ve teknik bilgiler ile hizmet vermesinin yanı sıra şık bir görünüm elde edilmesini sağlar. Uygun maliyetli olan bu çatı sistemleri genellikle doğa ile iç içe olan ev ve sanayi tipi alanlarda kullanılır.

Ahşap Çatılar Nerede Kullanılır?

Doğa ile iç içe olan yaşam alanlarında yapının üst kısmının kapatılması için ahşap çatılar kullanılır. Ahşap çatıların kullanılmasındaki amaç yapı ve yaşam alanlarının daha doğal bir görünüm elde etmesinin yanı sıra daha ılıman bir yaşam alanı oluşturulmasıdır. Doğal görünümlü yapılarda ve yaşam alanlarında rahatlıkla kullanılabilen bu çatılar ahşap direklerden ve ahşap tahtalardan iç iskeletinin oluşturulması ile birlikte yaşam alanlarının üst kısmına yerleştirilir.

Bu çatıları alanında uzman mimarlardan destek alarak çatı sistemlerinin oluşturulması yaşam alanlarının daha uzun ve sağlıklı olabilmesini sağlar. Eğimli olarak kurulan bu çatılarda kar kütlelerinin birikmemesi ve yağmur sularının birikmemesi sağlanır. Ankara ahşap çatı yapımı yapan firma bu konuda alanında uzman ekip ve mimarlar ile birlikte bu hizmeti verdiği için gönül rahatlığıyla firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Ahşap Çatıların Kullanım Avantajları

Ahşap malzeme ve fırınlanmış ahşap malzeme ile üretilen ahşap çatılar da diğer çatı sistemleri ile farklı ve aynı özellikleri bulundurabilir. Diğer çatı sistemleri gibi eğimli bir şekilde kurularak yağmur ve su kütlelerinin birikmemesi sağlanır. Çatı sistemlerinin ahşap malzemeden üretilmesinin en büyük avantajı kurulma sırasında hafif olması ile birlikte rahatlıkla kurulabilir.

Uygun maliyetli ve uygun fiyatlı olduğu için bütün yaşam alanlarında rahatlıkla kurulabilir. Ahşap çatıların yüksekliği isteğe göre belirlenirken alt kısımlarını eşya depolama ve eşya koymak için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ankara ahşap çatı kurulumu yapan firma bu konuda uzman ve teknik bilgisi ile bütün yaşam alanlarında ahşap çatı kurulumunu yapmaktadır.

× WhatsApp İletişim